Medlemmar

Vi är en medlemsorganisation som tror på gemenskap och samverkan. Tillsammans verkar vi för en trygg, attraktiv och levande handel.
Vi genomför olika event för att ge Karlskogas invånare och gäster en mysigare och trevligare shoppingupplevelse. Är du en företagare som har intresse av att vara delaktig i, påverka och utveckla Karlskogas handel? Hör av dig till oss så gör vi tillsammans Karlskoga ännu bättre.

 

Välkommen till Apoteket!

Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel, få personlig rådgivning och handla
kvalitetssäkrade produkter som gör det enklare att må bra.

Välkommen till en välsorterad butik som har det mesta till hund, katt och smådjur.
vi har Trim, vi klipper klor och vissa dagar även veterinär.
för att inte missa något följ oss gärna på Facebook Arken zoo Karlskoga
Välkomna in till oss!

Den lilla salongen med den stora personligheten.

Välkommen in till oss på Loviselundsvägen 61 i Karlskoga.

Telefon 0586-120 00.

Erica & Sofia på Barbero

Följ oss gärna på Facebook Barberofrisor.

Vi har lång erfarenhet av körkortsutbildning. Hos oss möts du av kunnig, engagerad och trevlig personal.

Vi utbildar för AM, B, B96 och BE körkort.

Välkommen till oss på Centrala Trafikskolan!

Underklädesbutiken med något för alla.
8-10 kvinnor har fel Bh-storlek

På Chess får du proffsig hjälp att prova ut rätt storlek.
I butiken finns:
Badkläder, nattkläder, strumpor, shapekläder mm
Boka in våra popuära tjejkvällar med bh-skola & utprovning
För information ring 0586-500 66

Dressmann är Nordens största modekedja inom herrkläder och har som ambition att täcka det totala klädbehovet för män i alla åldrar. Dressmann erbjuder ett fullt sortiment med allt inom bas- och fritidskläder, konfektion och i storlekarna upp till 9XL.

Dressmann är en del av Varner som har sin centrala administration i Billingstad utanför Oslo. Förutom Sverige har Dressmann butiker i Norge, Finland, Danmark, Island, Österrike och Tyskland. Totalt har kedjan omkring 2800 anställda fördelat på ca 430 butiker och i Sverige, Norge, Österrike och Finland finns det dessutom en webbutik.

1962 startade Frank Varner sin första klädbutik för män i Oslo och sedan dess har Dressmann vuxit till Nordens största kedja inom herrkläder. Med ett stort urval av kläder till män i alla åldrar erbjuder vi ”value for money” till våra kunder.

Ekbergs Låsservice Eftr. AB är ett anrikt företag inom säkerhetsbranschen med säte i Karlskoga. Vi verkar främst i Östra Värmland och målsättningen är att vi skall erbjuda våra kunder förstklassig service och utomordentligt kvallitiativa produkter och installationer.

Vi finns på Bergsmansgatan 19 i Karlskoga, där vår välsorterade säkerhetsbutik är belägen.

Vi sysselsätter idag totalt 7 personer och är auktoriserade inom Sveriges Låssmedsmästares Riksförbund, villket säkerställer god kvallité och ett brett kunnande. Förutom mångårig erfarenhet bland flertalet av våra medarbetare så innehar Magnus Tegnelund mästarbrev i yrket.

Företaget är väl etablerat och har idag stabila leverantörer som tillsammans med företagets personal alltid har som ambition att skyndsamt leverera det material och de installationer som kunden efterfrågar. Ekbergs Låsservice Eftr. AB levererar idag säkerhetslösningar till en rad stora organisationer och företag. Bland kunderna finns till exempel Karlskoga Kommun, Region Örebro Län, Försvarsmakten och Kriminalvården.

Den första advent 2013 öppnades portarna upp till delikatessbutiken Ekmans på Torget i Karlskoga. Butiken ägs och drivs av Elise-Lott Landö tillsammans med hennes man Lennart. I butiken hittar du bland annat goda ostar, korvar, skinkor, kex, marmelader, olivoljor, konfektyr & kryddor. Vi tycker att det är viktigt att vara mån om det svenska mathantverket, och just därför erbjuder vi ett brett sortiment av närproducerade produkter.

Elgiganten Karlskoga, Allt inom hemelektronik.
Vi förser alla människor med den underbara världen av teknik.
Tveka inte att komma till oss med era frågor!

Gammelbacka Bryggeri är ett bryggeri som  är lokaliserat i Karlskoga. Vi startade som många andra ur hembryggningens värld där vi snabbt växte ur hembryggningkostymen. Nu ville vi dela med oss av våran goda öl till alla.

Välkommen till oss om du vill äta och dricka gott en kväll.

Vår verksamhet 

Hallbergs Färg AB är ett företag med djup lokal förankring. Bolaget bildades redan 1913, och har allt sedan dess utvecklats till en marknadsledande leverantör av färg, tapet, golv och kakel. Hallbergs Färg AB tillhör idag den fria färgfackhandelskedjan Happy Homes. Även om namnet är nytt så har kedjan faktiskt funnits sedan 1962. Det gör oss till Sveriges äldsta fackhandelskedja inom vårt område, vilket vi är väldigt stolta över.

Hemkänsla för alla

Ett hem är mer än en plats, det är en känsla. En hemkänsla. Och vem du än är, var du än bor ska det vara enkelt för dig att skapa din hemkänsla. Därför finns Happy Homes.

Hos oss hittar du färg, tapet, golv, kakel och klinker för alla sorters projekt, stora som små och för alla plånböcker. Dessutom är vår butik full med kunnig personal som hjälper dig att enkelt lyckas med ditt projekt. Och vill du göra ditt projekt ännu smidigare använder du våra tilläggstjänster Färgsättningshjälp och Hushälsa.

Vi har hjälpt människor att skapa sin hemkänsla i över 100 år. Välkommen in till oss för att förvandla ett hem till ditt hem.

Öppettider: Mån-Fre 08:00-18:00 Lör 09:00-14:00 Sön 10:00-14:00

Telefon: 0586-36275 Mejladress: karlskoga@happyhomes.se

 

Varmt välkommen till oss på Här & Nu Frisör. Din salong där du får chansen att andas ut.

Bergsmansgatan 7A i Karlskoga

Telefon 0586-30600

Vi älskar sport och träning. Hos oss handlar du enkelt sportutrustning, skor, träningskläder, fritidskläder, hockeyutrustning, cyklar med tillbehör och bedriver en TEAM verksamhet till många av Karlskogas idrottsföreningar. Välkommen till oss önskar Intersport Karlskoga med personal!

Servande fackhandel inom cykel och trädgårdsmaskiner, även försäljning av fiskeutrustning och fiskekort , ammunition, jaktradio och maskinuthyrning ink byggnadsställningar.
våra leverantörer är Skeppshult,Ideal, Stihl, Stiga, Wolf garden, Gyttorp jakt, Laffayette, Abu, Rapala, Fladen, Wiggler, Nordmark, mm,mm

Mer inspirerande mode!
Lindex är en av Europas ledande modekedjor. Vår affärsidé är inspirerande och prisvärt mode. Lindex sortimentet har modekoncept inom dam-, barn- och underkläder för modeintresserade kvinnor. Mer än hälften av Lindex totala sortiment kommer från mer hållbara källor och vi arbetar dedikerat för att nå att 80% av vårt sortiment är hållbart år 2020.

Det är till Ljudfabriken du vänder dig när du behöver TV, telefoni, ljud och data!

Vi säljer och installerar även robotgräsklippare och luftvärmepumpar.

Välkommen in i vår breda fackhandel på Norra Viaduktgatan 2 i centrala Karlskoga!

Du når oss på telefon 0586-57240

Öppet: mån-fre 10:00 – 18:00 samt lör: 10:00 – 14:00.

Vi är en trevlig dambutik som har fina kläder och bra kvalité.

Välkommen till Oxelbergsgatan 1 i Karlskoga önskar Marianna med personal.

Telefon 0586-525 05

Vi är en restaurang som tillhandahåller hemlagad mexikansk mat, färska pizzor och grillrätter i spännande miljö för människor med krav på god kvalité. Vi har även catering.

Välkomna in till oss!

Matbutik med fokus på bra mat till ett lågt pris.

Välkommen in till oss!

Välkommen till Smarteyes, hos oss hittar du glasögon av hög kvalitet till attraktiva priser.

Hos oss kan du lätt boka din synundersökning via telefon 0586-794850 eller via våran hemsida www.smarteyes.se/Karlskoga.
Du är även hjärtligt välkommen in i butiken så hjälper vi dig!

Letar du efter den perfekta presenten? Tycker du om att gå runt bland hyllor fulla av böcker och insupa den härliga atmosfären? Då har du kommit rätt!

Vår butik har genomgått många ägarbyten och flera olika koncept har varit på besök – men vi som arbetar här har stannat kvar. Tillsammans har vi arbetat 77år i bokhandeln på Bergsmansgatan. Under åren har vi samlat på oss massor av erfarenhet och framför allt – kundkännedom. Vi har alltid haft en önskan om att få hålla ett brett sortiment med ett utbud som är anpassat för våra kunder och nu är det äntligen dags igen!

Hos oss hittar du populärvetenskap och facklitteratur, barnböcker, skönlitteratur och lokala inslag. Ett brett kontorssortiment – och självklart allt från spel och pussel, konstnärsmaterial, gratulationskort och allt för presentinslagning – men framför allt är vi lyhörda på dina förslag. Saknar du något så beställer vi gärna hem det åt dig!

Så här i utmanande tider försöker vi självklart hjälpa våra kunder som tillhör en riskgrupp, vill du inte besöka butiken kommer du och knackar på så hjälper vi er vid dörren – eller ring oss så löser vi utkörning mot kontant betalning eller swish.

Vi ser också att bokhandeln ska vara en mötesplats – vi kommer därför sträva efter att bjuda in till författarträffar och andra intressanta evenemang. Håll dig uppdaterad genom att följa @spongsbokhandel på instagram.

Telefon: 0586-130 14
Mail: info@spongsbokhandel.se
Webbplats: spongsbokhandel.se

Strandkanten serverar hotell frukost, lunch och middag på Grönfeltsgården. Lunch, a la carté och bufféer för avhämtning eller utkörning.          Tel: 0586-56780

Letar du efter nya glasögon, solglasögon eller linser? Då har du kommit rätt! Synoptik erbjuder ett av marknadens bredaste utbud av glasögon och solglasögon från de populäraste varumärkena till våra egna kvalitativa bågar i varierande prisklasser.

 

Våra kunniga optiker ger dig alltid professionella synundersökningar och om du vill ha experthjälp när du ska välja bågar finns glasögonstylister till hands. Vi erbjuder även Glasögon All Inclusive, ett smartare och bekvämare sätt att ha glasögon, där du får all service på köpet och fria synundersökningar.

 

Välkommen till oss på Synoptik!