Medlemmar

Vi är en medlemsorganisation som tror på gemenskap och samverkan. Tillsammans verkar vi för en trygg, attraktiv och levande handel.
Vi genomför olika event för att ge Karlskogas invånare och gäster en mysigare och trevligare shoppingupplevelse. Är du en företagare som har intresse av att vara delaktig i, påverka och utveckla Karlskogas handel? Hör av dig till oss så gör vi tillsammans Karlskoga ännu bättre.

 

Välkommen till Apoteket!

Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel, få personlig rådgivning och handla
kvalitetssäkrade produkter som gör det enklare att må bra.

Välkommen till en välsorterad butik som har det mesta till hund, katt och smådjur.
vi har Trim, vi klipper klor och vissa dagar även veterinär.
för att inte missa något följ oss gärna på Facebook Arken zoo Karlskoga
Välkomna in till oss!

Underklädesbutiken med något för alla.
8-10 kvinnor har fel Bh-storlek

På Chess får du proffsig hjälp att prova ut rätt storlek.
I butiken finns:
Badkläder, nattkläder, strumpor, shapekläder mm
Boka in våra popuära tjejkvällar med bh-skola & utprovning
För information ring 0586-500 66

Dressmann är Nordens största modekedja inom herrkläder och har som ambition att täcka det totala klädbehovet för män i alla åldrar. Dressmann erbjuder ett fullt sortiment med allt inom bas- och fritidskläder, konfektion och i storlekarna upp till 9XL.

Dressmann är en del av Varner som har sin centrala administration i Billingstad utanför Oslo. Förutom Sverige har Dressmann butiker i Norge, Finland, Danmark, Island, Österrike och Tyskland. Totalt har kedjan omkring 2800 anställda fördelat på ca 430 butiker och i Sverige, Norge, Österrike och Finland finns det dessutom en webbutik.

1962 startade Frank Varner sin första klädbutik för män i Oslo och sedan dess har Dressmann vuxit till Nordens största kedja inom herrkläder. Med ett stort urval av kläder till män i alla åldrar erbjuder vi ”value for money” till våra kunder.

Den första advent 2013 öppnades portarna upp till delikatessbutiken Ekmans på Torget i Karlskoga. Butiken ägs och drivs av Maria Ekman tillsammans med hennes man Patrik. I butiken hittar du bland annat goda ostar, korvar, skinkor, kex, marmelader, olivoljor, konfektyr & kryddor. Vi tycker att det är viktigt att vara mån om det svenska mathantverket, och just därför erbjuder vi ett brett sortiment av närproducerade produkter.

Elgiganten Karlskoga, Allt inom hemelektronik.
Vi förser alla människor med den underbara världen av teknik.
Tveka inte att komma till oss med era frågor!

Fotografen Saxin drivs av syskonen Tord & Åsa och finns i det vackra loge´ huset på Loviselundsvägen. Dom hjälper er med alla typer av porträtt och produkt fotograferingar. I butiken finns också ett urval av kvalitetsramar för att få en unik och exklusiv tavla.

På Gastro hittar ni det oväntade, en smakupplevelse för alla sinnen där helheten under måltiden är av största betydelse, kvalité, service och miljö din mötesplats mitt i city. Lunch, Ala carte, catering, vinkällare, halv åtta på Gastro, underhållning, after work.

Vi älskar sport och träning. Hos oss handlar du enkelt sportutrustning, skor, träningskläder, fritidskläder, hockeyutrustning, cyklar med tillbehör och bedriver en TEAM verksamhet till många av Karlskogas idrottsföreningar. Välkommen till oss önskar Intersport Karlskoga med personal!

Servande fackhandel inom cykel och trädgårdsmaskiner, även försäljning av fiskeutrustning och fiskekort , ammunition, jaktradio och maskinuthyrning ink byggnadsställningar.
våra leverantörer är Skeppshult,Ideal, Stihl, Stiga, Wolf garden, Gyttorp jakt, Laffayette, Abu, Rapala, Fladen, Wiggler, Nordmark, mm,mm

Mer inspirerande mode!
Lindex är en av Europas ledande modekedjor. Vår affärsidé är inspirerande och prisvärt mode. Lindex sortimentet har modekoncept inom dam-, barn- och underkläder för modeintresserade kvinnor. Mer än hälften av Lindex totala sortiment kommer från mer hållbara källor och vi arbetar dedikerat för att nå att 80% av vårt sortiment är hållbart år 2020.

MQ är en av Sveriges ledande varumärkeskedjor.
Genom en mix av egna och externa märken erbjuder MQ kläder för män och kvinnor med hög modegrad.

Gratis månadstidning till alla hushåll i Karlskoga, Degerfors & Kristinehamn. Tidningen ges ut 11ggr/år sedan 2003. Tidningen är helt reklamfinansierad med en packningsgrad på ung. 50/50. Tidningen är ett uppskattat inslag i mediautbudet då den är helt gratis och delas ut till alla.

Välkommen till Skärlunds guld butiken som har funnits sen 1967 och i K-center sen 1974. Smyckes och presentbutiken mitt i stan! Vi har ett stort utbud av smycken från bl a Efva Attling, Pandora, SNÖ of Sweden, Finnfeeling, Rosiefield, CU Jewellery, Ingnell Jewellery, Fossil, Catwalk och Soldier to Soldier. Vi har även Förlovnings och vigselringar från bl a Sofia och Schalins. Vi utför även reparationer av smycken. Varmt Välkommen till oss!

Egenstoppad korv, nymalda burgare, egenrökt bacon, egenrökta revbensspjäll, nykokta fonder.
Vi menar allvar med det vi gör!
Välkommen att uppleva kvalitet.

Livemusik fredag, lördag.

Woody’s pub – Meat to please you